Öppna portar för expansivt Skåneföretag

Det kan röra sig om allt ifrån en kylanläggning till en terminal. Doorsystem Sweden AB har den rätta porten till varje anläggning, och alla går att få specialbeställda och monterade över hela Sverige. – Snabb service, tillförlitlighet och hög kvalitet är våra ledord och alla kunder är lika viktiga. För oss är ingenting omöjligt, säger Göran Gustavsson, VD.

Det råder en öppenhjärtlig stämning på Doorsystem Sweden AB i Löddeköpinge. Vi möter Göran Gustavsson och Mats Ekström som berättar att de började arbeta med portar för samma arbetsgivare redan 1987 och med andra ord har synnerligen god koll på vad marknaden efterfrågar. Idag driver Göran en firma  som är generalagent för danska Doorsystem/as, ett världsomspännande bolag med portar för inomhusbruk. När det gäller större portar för utomhusbruk arbetar man med Krispol. För lastbryggor och vädertätningar monterar vi Stertils  produkter som vi dessutom har generalargenturen för i Sverige. – Härutöver jobbar vi även med kompletterande leverantörer, vilket innebär att vi kan stå till tjänst med alla slags portar, vädertätningar och lastbryggor, påpekar Göran Gustavsson som i mångt och mycket själv ansvarat för bolagets verksamhet. Numera har han dock god hjälp av Mats, vilket gjort att man har kunna arbeta mer offensivt med att bearbeta marknaden. Dessutom har han anställt sju montörer och en montageansvarig som monterar portar och servar kunder i Skåne, Blekinge, Småland, Halland och i viss mån i övriga Sverige.


Tillförlitliga lösningar

Dörr- och portlösningar för industrier, präglade av företagets ledord kvalitet och hygien är Doorsystem Sweden AB:s specialitet. Det handlar om effektiva lösningar med hög operationell tillförlitlighet och låga underhålls- och driftkostnader. – Vi har tecknat serviceavtal med ett 30-tal kunder, varav fem större, 20 mellanstora och fem mindre. 


Blickar framåt

Doorsystem Sweden AB har erövrat ungefär 40 procent av marknaden när det gäller beställare med verksamhet inom kyl och frys. Med det danska storföretaget i ryggen kan man erbjuda ett brett och väl anpassat system som monteras på ett professionellt sätt, utan geografisk begränsning. Härutöver utför man besiktningar på eldrivna portar och där det är Boverket som står bakom lagar och förordningar. Det är ordning och reda som gäller i verksamheten och Göran tillsammans med sin personal ser positivt på framtiden i Doorsystem Sweden AB. – Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter på den här marknaden. Om man kan sitt jobb, ser möjligheterna och känner till potentialen är det bara full gas som gäller. Nu blickar vi framåt med tillförsikt, säger Göran Gustavsson.


.

Vi som jobbar här

Göran Doorsystem Sweden

VD-Admin och försäljning

Göran - 070-7512408

gg@mpsdoorsystem.se

Mats Doorsystem Sweden

Service

Mats - 0763-474312

me@mpsdoorsystem.se

Montage

Jonas E - 0707-873162


je@mpsdoorsystem.se

Tekniker

Alexander Richardsson

Emil Carlsson

Joakim Sandh
Joel Brynfors
Jonas Ekström